0
Evropske lige

Nemanja Radonjic (L) comfort Ronaldo Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

VELIKI PROBLEMI: Srpski reprezentativac pozitivan na COVID-19!

Objavljeno: 06.01.22 u 17:51

Ni njega nije zaobišla!

Srpski internacionalac Nemanja Radonjić trenutno nosi dres portugalske Benfike, gde se nalazi kao pozajmljeni fudbaler francuskog Olimpika iz Marseja. Srbin nije u idealnoj formi, šansu kada dobija uglavnom je to sa klupe, a aktuelna situacija će još više uticati na njegovu minutažu. Kako prenose tamošnji mediji, Radonjić je pozitivan na koronavirus.

Prema poslednjim informacijama koje dolaze iz Portugala, pored Nemanja Radonjića pozitivni na ovaj ozloglašeni virus su još Sualio Meite, Pici, Roman Jaremčuk, kao i srpski čuvar mreže Mile Svilar, koji je nešto ranije dobio pozitivan test na koronavirus.

Situacija Radonjića u redovima Benfike nije poznata.. On je na pozajmici sa pravom otkupa, a njegova budućnost još uvek nije poznata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter