0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘TUČA NA ULICI NIJE REŠENJE’: Legendarni teniser progovorio o Novakovoj situaciji!

Objavljeno: 06.01.22 u 17:23

Legendarni teniser izneo je svoj stav!

Na ulicama Beograda danas je održan skup podrške najboljem teniseru svih vremena – Novaku Đokovića. On je čitav jučarašnji dan maltretiran od strane australijskih nadležnih organa, a njegova sudbina i dalje nije poznata. Novakov otac Srđan pozvao je građane da danas podrže njegovog sina, što su ljudi i u činili, a nedugo potom se oglasio Endi Rodik, legendarni američki teniser:

https://twitter.com/andyroddick/status/1479091824920825858?s=21

‘Moramo da sačekamo i dobijemo sve informacije i potvrde sa obe strane. Već su neke stvari demantovane i neke vesti su izbrisane. Nećemo da žurimo kako bi stvorili glavno mišljenje. Ovo je loša situacija koja je mogla da bude izbegnuta. Ubeđen sam da tuča na ulici i izlazak na ulice nije pravo rešenje.’ – napisao je na svom Tviter profilu.

Ostaje nam da vidimo šta će biti konačna odluka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter