0
Odbojka

FOTO: OK Crvena zvezda

TRAGEDIJA – PREMINUO BIVŠI ODBOJKAŠ ZVEZDE I PARTIZANA: Imao je završena dva fakulteta i samo 34 godine!

Objavljeno: 06.01.22 u 23:50

Velika tuga za srpski sport.

Nekadašnji odbojkaš Crvene zvezde i Partizana Filip Samardžić preminuo je u 34-toj godini života, od posledica upale pluća. On je rođen 29. juna 1989. godine, igrao je za mlađe kategorije Zvezde, a potom i za prvi tim.

Bio je primač servisa i sa crveno-belima je osvojio Superkup 2016. godine, a igrao je i finale plej-ofa domaćeg lige 2017. godine.

– Odbojkaški klub Crvena zvezda upućuje najiskrenije saučešće porodici Filipa Samardžića. Mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni, napisali su iz OK Crvena zvezda.

Filip je na početku karijere bio i mladi reprezentativac Srbije. Pored toga što je imao uspešnu sportsku karijeru, Filip je završio dva smera na Matematičkom fakultetu, „Statistika, aktuarska i finansijska matematika“ i „Računarstvo i informatika“. Kasnije je radio kao asistent na istom fakultetu.

– Filip Samardžić, čovek koji je najlepše godine života proveo u Partizanu, preminuo je u 34. godini života. Ovom prilikom mu šaljemo poslednji pozdrav, pisalo je na sajtu Partizana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter