0
Košarka

Nikola Milutinov Evroliga, Euroleague basketball, kosarka, Crvena Zvezda - CSKA, Beograd, Srbija, Oktobar 22, 2020. 22.10.2020. foto: Djordje Kostic / STARSPORT

ŠOK ISPOVEST SRPSKOG CENTRA: Milutinov otkrio kako je počeo da trenira košarku, jeziva povreda mu je odredila sudbinu!

Objavljeno: 06.01.22 u 15:24

Srpski košarkaš Nikola Milutinov govorio je otvoreno o svom životu.

Sjajni centar je u jednom intervjuu otkrio kako se opredelio baš za ovaj sport. Možda ne bi postao igrač kakav sada jeste, da nije polomio vilicu u detinjstvu.

– Krenimo ispočetka. Roditelji su me poslali na bazen, jer su želeli da budem zdrav i izgradim svoje telo. Sa sedam godina sam se okliznuo na ivicu bazena i slomio sam vilicu – istakao je srpski reprezentativac i potom dodao:

– Tada sam odlučio da prestanem. Tata mi je rekao da sam ga, čim sam izvadio konce, pitao da li mogu da košarku, a on je rekao da je to moja odluka. Vrlo brzo smo našli školu košarke i tako je sve krenulo – rekao je Milutinov za „BasketNews“.

Milutinov je istakao da se oseća kao Grk, pošto je pet godina nosio dres Olimpijakosa.

– Stvarno verujem da sam Grk u velikom procentu. U početku sam bio sam i bilo mi je teško, ali sam posle provodio dosta vremena sa Grcima. Ja sam Grk iznutra, usvojio sam mnogo grčkih elemenata, čak i akcenat – poručila je ‘petica’ moskovskog CSKA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter