0
Evropske lige

Neymar Paulinho Philippe Coutinho Willian Srbija - Brazil, Serbia - Brazil, Moskva, Rusija 27.6.1018. Jun 27. 2018. Svetsko prvenstvo (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NEKADA SAIGRAČI, SADA U DRUGAČIJIM ULOGAMA: Kutinjo se vraća u Englesku!?

Objavljeno: 06.01.22 u 16:23

Stiven Džerard ga dobro poznaje!

Pre nešto više od mesec dana na klupu Aston Vile seo je legendarni engleski fudbaler – Stiven Džerard. Tim je odmah počeo da igra bolje i navijači su više nego zadovoljni onim što radi nekada sjajni vezista.

Ipak, pojačanja su neminovno potrebna, a to zna i legendarni ‘Stivi Dži’! On je jako blizu dogovora sa Filipeom Kutinjom, ofanzivnim vezistom Barselone. Brazilac nema željenu minutažu u Španiji i spreman je da napusti klub, a upravo bi kod bivšeg saigrača mogao da nastavi karijeru.

Kutinjo bi prema pisanju engleskih medija u Aston Vilu trebao da dođe na pozajmicu, sa pravom otkupa. On ima iskustvo igranja na ‘ostrvu’, jer je svojevremeno blistao u dresu Liverpula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter