0
Košarka

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Srbija v Nemacka Bogdan Bogdanovic (L) and Nikola Jokic Novi Sad, 07.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NBA – PRESEK OL STAR GLASANJA: Nekoliko imena iznenadilo, Jokić ima preko milion i po glasova!

Objavljeno: 06.01.22 u 20:18

Očekuje nas spektakl.

Najkvalitetnija košarkaška liga na svetu NBA, planira da svoj tradicionalni Ol star meč održi 20. februara. Folrmat koji se pre nekoliko godina promenio, donosi nam da prvoplasirani u obe konferencije biraju svoje timove.

Kao što je već to običaj, uoči svega, novinari i fanovi biraju najbolje igrače, koji će dobiti priliku da se nadmeću na Ol staru. Prvi na Zapadu trenutno je Stef Kari sa čak više od 2.5 miliona glasova. Na drugoj strani, dominira Kevin Durent, ali sa nešto manje glasova od šutera Golden stejta (2.36 miliona).

Aktuelni MVP lige i srpski reprezentativac Nikola Jokić trenutno ima nešto manje od 1.65 miliona glasova i tako zauzima 2. mesto u grupi visokih igrača na Zapadu. Ispred njega je samo Lebron Džejms.

Što se tiče iznenađenja, tu prednjače dva košarkaša. Prvi je Klej Tompson koji ove godine još uvek nije ni debitovao, a dobio je za sada oko 367 hiljada glasova. Takođe, igrač Bruklina Kajri Irving koji je tek sinoć debitovao, dobio je oko 267 hiljada glasova publike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter