0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

MILAN DOŠAO DO SIGURNE POBEDE PROTIV ROME: Dva penala i dva crvena kartona obeležila meč! (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.22 u 21:09

Odlični su bili od samog starta.

Fudbaleri Milana su u 20. kolu Serije A bez većih problema savladali ekipu Rome rezultatom 3:1. Domaći su do vođstva stigli već u 8. minutu, kada je Žiru bio precizan sa bele tačke. Već nakon 9 minuta, Milan je stigao do 2:0.

Žiru je presekao jedan pas, pogodio je stativu, ali je na pravom mestu bio Mesijas koji je savladao Patrisija. U 40. minutu, Roma je uspela da smanji prednost domaćih. Ejbraham, koji je skrivio penal na početku meča, uspeo je da skrene loptu posle šuta Pelegrinija i da donese radost svom timu.

U nastavku igre, Milan je bio znatno opasniji, dva puta su pogađali prečku, ali im je trebalo vremena da stignu do novog pogotka. Sa druge strane, drugi žuti karton zaradio je Karsdorp, dok su igrača više fudbaleri domaćih iskoristili u 82. minutu. Strelac je bio Rafael Leao.

Novi crveni karton, gosti su dobili u nadoknadi vremena. naime, Mančini je bio poslednji igrač u odbrani, napravio je penal, pa je ranije morao da napusti teren. Ipak, priliku za 4. gol Milana nije iskoristio Zlatan Ibrahimović.

SVI REZULTATI 20. KOLA:

Sampdorija – Kaljari 1:2

Lacio – Empoli 3:3

Specija – Verona 1:2

Sasuolo – Đenoa 1:1

Milan – Roma 3:1

20:45 Juventus – Napoli

Odloženo:

Bolonja – Inter

Atalanta – Torino

Salernitana – Venecija

Fiorentina – Udineze

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter