0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MerkurXtip tiket dana: Napred Lacijali

Objavljeno: 06.01.22 u 11:29

Danas će najveći deo sportske javnosti pažnju usmeriti ka Italiji jer se igraju mečevi 20. kola, ali treba reći da su već četiri meča odgođena, pa ostaje pitanje koliko će se utakmica odigrati.

Izabrali smo za vas nekoliko utakmica koje bude pažnju svakog igrača jer prilika je danas za solidan dobitak, a tiket koji vam predlažemo ima ukupnu kvotu 15.97.

Lazio – Empoli1-1&3+(3.15)
Rimski „nebesko-plavi“ su popravili formu i u minula dva kola upisali dve lagane pobede (obe po 3:1) pa treba očekivati da nastave u istom ritmu. Empoli je neugodan i zna da iznenadi favorita, posebno u gostima, a pokazao je to nedavno na gostovanju Napoliju. U prvom delu sezone Lacio je slavio u gostima sa 3:1, koliko je bilo i na poluvremenu.

Milan – RomaGG (1.57)
Pred jedan od najvećih derbija na „čizmi“, treba reći da će domaćinu faliti tri, a gostima dva igrača zbog obaveza na Afričkom Kupu nacija, s tim da Milan ima dosta kadrovskih problema. „Crveno-crnima“ ova utakmica znači mnogo više jer žele da ostanu u trci za gradskim rivalom, liderom šampionata, ali i Roma ima svoju matematiku. Rimljani nisu daleko od mesta koja vode u Evropu, pa im svaki naredni meč znači. Na „Olimpiku“ krajem oktobra bilo je 2:1 za tim iz grada mode.

Memphis – DetroitH1(-12.5) (1.90)
Samo pogled na tabelu NBA lige odmah kaže da su „grizlisi“ izraziti favoriti protiv nejakih „pistonsa“ na svom parketu. Memfis je u seriji od šest pobeda, dok Detroit ove sezone ima ukupno sedam trijumfa i ima drugi najslabiji učinak u ligi, nešto bolji od Orlanda. Memfis sigurno želi nastavak uspešnog niza i treba očekivati još jedan lagan posao domaćeg tima iako je Detroit u pretprošlom meču savladao aktuelnog šampiona Milvoki i to u gostima.

Gijon – Villareal 0-2(1.70)
Sporting iz Hihona, nekada član najjače divizije španskog fudbala, sada je na sredini La lige 2 i u ovom meču šesnaestine finala Kupa Kralja dočekuje Viljareal, tim koji je u izuzetnoj formi. Računajući sva takmičenja, „žuta podmornica“ ima šest vezanih pobeda s tim da je na poslednja dva meča postizala po pet golova. Zato je izraziti favorit u Hihonu koji je pak poznat po odličnoj odbrani. Zato je realana pobeda gostiju, ali ne treba očekivati puno golova.

*kvote su podložne promenama

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter