1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

IVICA ILIEV ZA HOTSPORT: Svi su opcija za Partizan – Ne znam koliko je Ljajiću interesantno da se vraća u srpski fudbal!

Objavljeno: 06.01.22 u 10:17

Jasan je bio sportski direktor crno-belih.

Fudbaleri Partizana prvi deo sezone u Superligi Srbije završili su na čelu tabele. Klub iz Humske trenutno ima 5 bodova više od Crvene zvezde, a pored toga, obezbeđen je i plasman u 1/16 finala Lige konferencija. Povodom svega toga, ali i u susret prelaznom roku, kontaktirali smo sportskog direktora Partizana, gospodina Ivicu Ilieva.

FOTO: HOTSPORT

O odlasicma i dolascima tokom zimskog prelaznog roka..

– Što se tiče prelaznog roka, svaki donosi dolaske i odlaske.. Naš plan je da zadržimo kompletan igrački kadar, pojačan sa jednim ili dva igrača, počeo je Iliev, a potom dodao:

– Ulazimo u osetljiv i važan deo sezone, gde je svaka utakmica finale.. Neophodno je da budemo popunjeni na svim pozicijama, da usled povrede ne ostanemo bez igrača na toj poziciji. Očekuje se dolazak još tog jednog igrača. Gledamo i analiziramo sve opcije, ne jurimo ni odlaske, ali ni dolaske.

Adem Ljajic Liga nacija, UEFA, Nations League Serbia – Hungary football fudbal Srbija – Madjarska reprezentacija, national team, Beograd, Srbija, Oktobar 11, 2020. 11.10.2020.
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Na pitanje da li su Fejsa, Jevtović i Stojanović opcije za Partizan, Ivica je rekao:

– Svi su opcija za Partizan, reč je o veoma kvalitetnim fudbalerima.. Videćemo šta će biti.

Adem Ljajić, ime koje se često povezuje sa Partizanom.. Koliko je to realno uzimajući u obzir evropski kvalitet koji taj momak poseduje?

– U tvom pitanju se krije i odgovor, ha-ha.. Ljajić je sada u ozbiljnim igračim godinama, ne znam koliko mu je interesantno da se vraća u naš fudbal.

Aleksandar Stanojevic Aleksandar Stanojevic Partizan – Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Mnogo se pisalo ovih dana o odlasku Stanojevića, on je sve to demantovao, da li bi Vi dodali nešto na to?

– Iskreno ne bih da se priča o tome, ne znam šta da kažem.. Sale je sve rekao.. Ne znam odakle to dolazi, zapravo možda i znam zašto neko želi da unese nemir u tim..

0
0

1 Komentara

  1. Sugerisem svima u PFC-u da se ne zanose previse u smislu da su neki favoriti. Dve stvari su bitne da primete: Prvo, zreb nije ni malo lak Partizanu u nastavku sampionata: pet kola gostuje i to najtezim protivnicima u SLS ,izuzev Vojvodine,dakle:Cukarickom, Zvezdi, Spartaku, Radniku i Radnickom Nis! Zvezda ima mnogo laksi zreb do kraja regularke u narednih devet kola,gostuje samo cetiri meca:Proleteru, Vozdovcu,,Metalcu i Radnickom Nis!.Ovim saznanjem ne moze biti govora ni o kakvom favorizovanju PFC za sampiona. Pogotovo sto sledi i plejof.Ali, i u plejofu, sve i da Zvezda ne stigne Partizana, postoji jedna diskretna okolnost koja ide Zvezdi u prilog. naime, prvi u regularki igra sa drugim i trecim kod kuce, sto i nije neka prednost Partizana a kljucni problem zreba Partizanu pravi igranje na strani cetvrtom i petom timu na zavrsnoj tabeli iz prvih 30 kola! Tu ih ceka Vojvodina i najverovatnije Radnicki Nis, a to je najgora moguca varajanta,ali najrealnija. Zvezda ima mnogo bolji raspored i u plejofu sve i da bude druga ulaskom u isti! Imam u vidu cinjenicu da nije bas neka prednost Partizana sto ce Zvezdu docekati u Derbiju zavrsnice prvenstva.
    Zakljucak je i poruka Partizanu: Ne zanosite se da ste uopste favoriti u odnosu na ovako nabildanu Zvezdu! Morate se pojacati najmanje sa dva – tri odlicna igraca. Nekako se namece pitanje i sugestija: koliko je moguce da se potpisu Luka Stojanovic i Marko Jeftovic?! I da se sacuvaju svi kljucni igraci do juna ,njih 18 ?

    Jos jedna, vrlo bitna stvar otezava Partizanu put ka tituli. Naime Zvezda ne igra sesnaestinu LE a Partizan ima dva mnogo teska okrsaja sa Spartom Prag! Pa sve i da to uzmemo kao dobro, usput da se i uigra ekipa u odnosu na Zvezdu,problem je sto Zvezda odmorna i relaksirana ulazi u Derbi u Rupi a Partizan nakon dva teska meca sa mnogo jakom i tvrdom ekipom. Naime,Partizan ce uci u Derbi sa samo dva dana odmora od kljucnog drugog meca sa Spartom! To je ogromna ,velika prednost Zvezde, a to je u intervjuu primetio i Tersman!
    Zato, Partizane pamet u glavu, zelim ti mnogo dobre pripreme i da u prolecne obaveze udjes bas dobro naspanovan!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter