0
ATP

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

BEKER STAO U ĐOKOVIĆEVU ODBRANU: Imao je medicinsko izuzeće i sve je uradio profesionalno – nije prekršio nijedno pravilo!

Objavljeno: 06.01.22 u 21:37

Jasna poruka legedarnog tenisera.

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker, stao je u odbranu najboljeg igrača na planeti. On je u razgovoru za radio Bi-Bi-Si lajv istakao da je Novak imao medicinsko izuzeće i da je sve uradio po pravilima – pa samim tim nije prekršio ništa.

– Novak je imao medicinsko izuzeće, zajedno sa još petoricom tenisera iz žreba. Sve je odradio u saglasnosti sa Australijan openom, profesionalno. Nije prekršio nijedno pravilo, dobio je dozvolu da igra, i to je povredilo one Australijance koji nisu godinu i po dana mogli da vide svoje najmilije, počeo je Beker i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

– Razumem gnev australijske javnosti, ali moram da stanem u odbranu Đokovića jer bez medicinskog izuzeća sigurno ne bi ni doleteo u Australiju, zaključio je Boris Beker.

Podsećamo, Novak će se u slučaju učešća na Australijan openu boriti za istoriju, tj. za svoj 21. grend slem u karijeri. Time bi Srbin prestigao Rafaela Nadala i Rodžera Federera, koji trenutno imaju po 20 najvažnijih titula u tenisu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter