0
Domaći fudbal

Srdjan Babic Milos Degenek Kairat - Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic/STARSPORT

PUNI SE KASA NA MARAKANI: Babić sjajnim partijama zasenio sve, Španci otkupljuju fudbalera Crvene zvezde – evo kolika cifra je u pitanju!

Objavljeno: 05.01.22 u 12:41

Beležio je fantastične partije u ovom klubu.

Iako u Ljutice Bogdana nije dobio pravu šansu, sjajni defanzivac Srđan Babić je pružao odlične partije na pozajmicama. Prvo se odlično pokazao u Famalikau, da bi potom oduševio i u Španiji, gde već pola godine nosi dres Almerije.

Pomenuti klub je pozajmio Babića do kraja sezone, s tim što u ugovoru o pozajmici postoji i klauzula prema kojoj će Amerija morati da otkupi fudbalera ukoliko on odigra 40 odsto utakmica, prenosi „Sportski žurnal„.

Kako stvari stoje, ova stavka će biti ispunjena, pošto je Babić već zabeležio 16 nastupa, od 21 utakmice, koliko je do sada bilo.

Na račun Crvene zvezde leći će cifra od milion evra, koliko su se dve strane dogovorile na početku sezone. Španski tim je pristao da isplati i 100.000 evra za pozajmicu, pa će tim sa Marakane ukupno zaraditi 1.100.000 evra od Srđana Babića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter