0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OVO JE PRAVI ŽELJKOV PARTIZAN: Crno-beli bez dva bitna igrača na +60 protiv Splita – jedna stvar može da raduje Grobare! (FOTO)

Objavljeno: 05.01.22 u 20:18

Na parketu je postojao samo jedan tim.

Košarkaši Partizana su u 15. kolu AdmiralBet ABA lige demolirali goste iz Splita rezultatom 109:49. Igrali su izabranici Željka Obradovića bez Alekse Avramovića i Nemanje Dangubića, koji su pozitivni na koronavirus, ali su uprkos tome, demonstrirali silu.

FOTO: STARSPORT

Videlo se da je kratka pauza i veći broj treninga uticao na igru domaćih, koji su, možda po prvi put ove sezone bili savršeni na oba kraja parketa. Lesor je i u susretu protiv Zadra, ali i danas pokazao koliko će doneti crno-belima, a navijači će pravi uticaj videti čim krenu ozbiljniji mečevi.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Gregor Glas sa 19 poena, 5 asistencija i 5 skokova. Pratili su ga Dušan Miletić, koji je svoju minutažu iskoristio na najbolji način, sa postignutih 18 poena i uhvaćenih 10 skokova, kao i Kevin Panter sa 14.

Bilo je naravno logično da će trener Obradović podeliti minutažu zbog velike razlike, pa su se svi upisali u listu strelaca. Na drugoj strani, Šorter je ubacio 17 poena, ali uz loš šut iz igre 4/12.

Ono što je odlično po crno-bele je da će od naredna 4 meča, čak 3 odigrati kući, dok će 15. januara putovati na megdan Studentskom centru.

RASPORED DO KRAJA JANUARA:

12.01 Partizan – Trento

15.01 Studentski centar – Partizan

18.01 Partizan – Hamburg

21.01. Partizan – Cibona

25.01. Turk Telekom – Partizan

28.01. Krka – Partizan

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter