0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OSVAJAČA ZLATNE LOPTE ODUŠEVIO VLAHOVIĆ: Dušan će biti najbolji u narednoj deceniji!

Objavljeno: 05.01.22 u 14:49

Pohvale se ređaju na račun Srbina.

Fabio Kanavaro, legendarni italijanski fudbaler i osvajač Zlatne lopte 2006. godine istakao je da je veliki poštovala lika i dela Dušana Vlahovića, te je istakao da je bio nadomak da preuzme Fiorentinu.

– Da, voleo bih da ga treniram. Imao sam priliku da odem u Fjorentinu u poslednje dve godine, ali to se nije desilo jer sam ugovorm bio vezan za Guangžou. Idealan je napadač kojeg bi svi voleli da imaju. Zna da daje golove, sarađuje sa saigračima, sam nadoknađuje zaostatke. Vlahović će biti najbolji u narednih 10 godina, zaključio je Kanavaro, a onda je upitan od strane novinara: ‘Čak i od Halanda?’

– Haland je veoma jak kada je okrenut ka golu, dok Vlahović ima sposobnost da napravi razliku i kad je leđima okrenut ka protivniku, dodao je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter