0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ SE NAKON FANTASTIČNOG TRIJUMFA ZAHVALIO GOSTIMA: Bilo je neravnopravno – ovo nisu normalne okolnosti!

Objavljeno: 05.01.22 u 23:09

Bio je zadovoljan igrom svojih igrača.

Košarkaši Partizana su u okviru AdmiralBet ABA lige ubedljivo savladali Split rezultatom 109:49. Crno-beli su ovom pobedom postavili rekord regionalnog takmičenja, a nakon utakmice trener domaćih Željko Obradović, prvo se zahvalio gostima što su uopšte doputovali na utakmicu.

– Moj prvi utisak je da želim da se zahvalim kolegi Subotiću i ljudima iz Splita što su uopšte došli da igraju meč. Bilo je neravnopravno, sa osmoricom igrača su došli, jedan je junior, jedan se povredio, ovo nisu normalne okolnosti i ne može da se podvede pod normalnu utakmicu. Mojim igračima čestitam što su igrali maksimalno i poštovali sebe, navijače i protivnike, rekao je Obradović.

Sa druge strane, trener gostiju je istakao da je njegov tim bio dostojan protivnik u prvih nekoliko minuta, ali je imao reči ohrabrenja za svoje momke.

– Čestitke mojim igračima koji su imali hrabrosti da dođu pred Partizan u ovim okolnostima, znajući u kom smeru to sve može da ode. Nismo bili dostojan protivnik osim možda u prvih pet, šest minuta. Jednostavno Partizan ima kvalitet, a nama nedostaju najbolji igrači. Nismo mogli da pariramo, rekao je trener gostiju Srđan Subotić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter