0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAKU STIŽE PODRŠKA SA SVIH STRANA: Reprezentativac Australije i ljubimac Delija poslao jaku poruku čitavom svetu! (FOTO)

Objavljeno: 05.01.22 u 20:41

Sigurno mu nije lako.

Novak Đoković, najbolji temiser na svetu, poslednjih nekoliko sati prolazi kroz pravi pakao u Australiji, zbog komplikacija pri izdavanju vize za tu zemlju. Novak je dobio izuzeće od vakcinacije i dozvolu organizatora da učestvuje na turniru, na kome će pokušati da dođe do rekordne 21. grend slem titule.

Uprkos svemu tome, Đokoviću su odbijeni papiri zbog čega još uvek ne može da uđe u zemlju, a poniženjima tu nije kraj. Srbinu je oduzet i telefon, što je izazvalo lavinu komentara širom sveta. Velika većina ljudi, šalje poruke podrške srpskom teniseru, među njima je naravno i ogroman broj poznatih ličnosti.

Jedan od njih je i australijski reprezentativac i fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek, koji je na svom Instagram profilu poslao jasnu poruku svima.

FOTO: Instagram/Screenshot

– Samo je jedan najbolji ikada, ne možete ga zaustaviti, napisao je Miloš Degenek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter