1
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening-Srdjan Djokovic play a tennis Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVA EMOTIVNA PORUKA SRĐANA ĐOKOVIĆA: Noćas ga mogu utamničiti, sutra staviti u lance – ali je on danas postao simbol i vođa slobodnog sveta!

Objavljeno: 05.01.22 u 21:23

„Moj sin je u australijskom zarobljeništvu.“

Novak Đoković, najbolji temiser na svetu, poslednjih nekoliko sati prolazi kroz pravi pakao u Australiji, zbog komplikacija pri izdavanju vize za tu zemlju. Novak je dobio izuzeće od vakcinacije i dozvolu organizatora da učestvuje na turniru, na kome će pokušati da dođe do rekordne 21. grend slem titule.

Uprkos svemu tome, Đokoviću su odbijeni papiri zbog čega još uvek ne može da uđe u zemlju, a poniženjima tu nije kraj. Srbinu je oduzet i telefon, što je izazvalo lavinu komentara širom sveta. Velika većina ljudi, šalje poruke podrške srpskom teniseru, među njima je naravno i ogroman broj poznatih ličnosti.

NAJNOVIJE:

Povodom svega, oglasio se Novakov otac, Srđan Đoković, koji je u razgovoru za Telegraf poslao emotivnu poruku čitavom svetu.

– Moj sin se noćas nalazi u australijskom zarobljeništvu, ali nikada nije bio slobodniji. Od ovog trenutka, Novak je postao simbol i vođa slobodnog sveta, sveta siromašnih i potlačenih zemalja i naroda. Moj sin Novak Đoković je pokazao da i mala, ali herojska zemlja kao što je Srbija može imati najboljeg tenisera i sportistu svih vremena i ta istina više ne može da se sakrije, počeo je Srđan, a potom i dodao:

EVO ŠTA SE DESILO:

– Noćas ga mogu utamničiti, sutra ga mogu staviti u lance, ali istina je kao voda i ona uvek pronalazi svoj put. Novak je Spartak novog sveta koji ne trpi nepravdu, kolonijalizam i licemerje, već se bori za ravnopravnost svih ljudi na planeti, bez obzira na njihovu boju kože, bez obzira na to kom se Bogu mole i koliko novca imaju, zaključio je Novakov otac.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter