0
Tenis

Vanja Udovicic Novak Djokovic Adria Tour tennis tournament in Belgrade, Serbia 13 Jun 2020. 13.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MINISTAR UDOVIČIĆ OŠTRO REAGOVAO: Šokiran sam onim što se događa najboljem sportisti sveta – izdrži legendo!

Objavljeno: 05.01.22 u 23:33

Jasna poruka našem šampionu.

Nije mnogo prošlo od kada smo saznali da su australijske vlasti odbile vizu najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću, a ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, oglasio se na Instagramu. On je istakao da je šokiran onim što se događa Novaku, ali je poručio da je Srbija uz njega.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ministarstvo omladine i sporta (@omladinaisport)

– Šokiran sam onim što se događa Novaku i ne mogu da verujem da iko sebi daje za pravo da ovako maltretira najboljeg sportistu sveta! Srbija je uz tebe! Drži se, legendo, napisao je ministar sporta na Instagramu.

Čitava situacija sa Novakovim učešćem još nije gotova. Iako su veće šanse da Srbin propusti Australijan open, ipak i dalje ima nade. Moraće Đoković još jednom sam protiv svih, a detalje o tome možete pročitati OVDE!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter