2
Domaći fudbal

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan goalkeeper Milan Borjan Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BORJAN DOBIO POZIV: Golman Zvezde dobio bogatu ponudu tima iz MLS lige?!

Objavljeno: 05.01.22 u 19:00

Golman bi mogao da napusti Ljutice Bogdana.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan navodno je dobio ponudu neimenovanog kluba iz američke MLS lige, saznaje španski ‘As’. Spekuliše se da je u pitanju tim iz države za koju nastupa, Kanade, a jedini takav je Toronto. Tamo bi trebalo da Borjan stigne i bude prva opcija ispred Aleksa Bonoa i Kventina Vesberga.

U čitavu priču, upetljana su i dešavanja u Beogradu, te sukob sa trenerom Dejanom Stankovićem posle remija sa Radnikom, zbog kog je Borjan navodno hteo da napusti klub. Toronto sprema veliki projekat, a u klub će stići Lorenco Insinje, priča se i o Belotiju i Krišitu. Oni su prošle sezone kao tim sa najviše primljenih golova u ligi imali najlošiju sezonu i sada žele da se pojačaju.

0
0

2 Komentara

  1. ma da hoce otici vise, smorio me i on i zena ko neka spanska sapunica. Hvala mu na svemu ali ne mogu vise njegove hiroglife da citam

    0
    0
    Odgovori
  2. Amaro drom: Šta će nama ciganima kuća, kad je naša kuca putujuća… nema više povratka, trči i ne okreći se sine, niko ti neće pomoći.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter