1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VUKANOVIĆ OTKRIO DETALJE: ‘U Mađarskoj nije bilo konkretne ponude!’ Evo koje tri države su sada opcija!

Objavljeno: 04.01.22 u 16:54

Šta dalje!?

Zvezdin napadač Aleksa Vukanović ove zime definitivno napušta Ljutice Bogdana. Za njega je zainteresovano nekoliko klubova, a evo šta je on rekao:

‘Imali smo razgovor u Mađarskoj, ali nije tu bilo konkretne ponude. Mislim da će se u narednim danima znati sve. Menadžer mi je rekao da postoje ponude, za sada su opcije Kina, Katar i Saudijska Arabija.’ – rekao je Aleksa u razgovoru za Mondo.

Sa puno razumevanja i poštovanja govorio je o Dejanu Stankoviću i svojoj mituzaži:

‘Verovatno su neke druge stvari uticale na moju manju minutažu, ali sam zahvalan na svakom trenutku na terenu koji mi je Stanković dao. Ja sam svaki svoj minut odradio pošteno, i trening i utakmicu. To se videlo, igrao sam pošteno i nakon skoro šest meseci pauze. Nisam saznao ništa! Ne znam ni da li ću ikada saznati, ali takva je situacija. Ja nisam neko ko trči i vuče za rukav da pita zašto ne igra, jednostavno je tako i idemo dalje.’ – zaključio je on.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter