1
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ DEMANTOVAO TVRDNJE: ‘Šokiran sam! To je potpuna neistina!’

Objavljeno: 04.01.22 u 20:52

Tokom dana se pojavila informacija da iskusni stručnjak napušta klupu crno-belih!

Dugo se spekuliše o tome da li će Aleksandar Stanojević nastaviti karijeru u Partizana po isteku aktuelnog ugovora, koji traje do kraja sezone. Trener crno-belih je u nekoliko navrata govorio o tome pred kamerama, ali u utorak se tokom dana pojavila informacija da će napustiti klupu Partizana.

Saznanja ‘Mozzart sporta‘ demantovao je upravo Stanojević, u razgovoru za ‘Telegraf‘. Iskusni trener je istakao da je iznenađen takvim vestima.

-Zaista sam iznenađen onim što se pojavilo u medijima, To je potpuna neistina – kazao je Aleksandar Stanojević za ‘Telegraf‘ i dodao:

-Šokiran sam, jer niti sam doneo bilo kakvu odluku, niti sam bilo kome rekao da odlazim iz Partizana. Nekoliko puta sam ponovio da rad u klubu troši i da nisam siguran u vezi sa budućnošću, ali nikakve odluke nisam donosio i ne znam šta da mislim kada se ovo pojavilo u javnosti. U momentima kada treba da angažujemo pojačanja, da produžimo ugovore sa igračima koji su već u timu, pa i sam vodim pregovore o nastavku saradnje, koji će biti intenzivirani odmah posle praznika – pojavljuje se ovako nešto?! Ponavljam – potpuna neistina – istakao je Aleksandar Stanojević.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. stanoje nemoj da si sokiran to se ocekivalo nego sad budi pametan i tuzi tu narucenu stampu zbog lazi i neistina i uzmi im debele svote novca.Ti si prvi trener Stanoje i GROBARI te obozavaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter