0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina

SPALA KNJIGA NA DVA SLOVA: Juventus bira između Skamake i Vlahovića, čuveni fudbaler izneo mišljenje koje će mnoge razočarati!

Objavljeno: 04.01.22 u 13:32

Juventus je već duže vreme u potrazi za napadačem.

Nekadašnji fudbaler Juventusa Masimo Mauro dao je savet svom bivšem klubu što se tiče izbora napadača. Naime, na ‘meti’ italijanskog velikana našli su se Đanluka Skamaka i Dušan Vlahović.

Povodom toga, oglasio se Mauro, koji je svoj ‘prednost’ dao napadaču Sasuola.

Juventusu je potreban napadač koji će ih predvoditi u budućnosti. Neko kao što su Vlahović i Skamaka, s tim što ja mislim da je Đanluka bolji od Dušana. Fizički je dominantniji, ima mogućnost da učestvuje u igri u progresiji i veoma je dobar u kontranapadima. Mislim da bi se savršeno uklopio u Alegrijev stil – rekao je čuveni fudbaler.

Dolazak Maura Ikardija u Juventus ne dolazi u obzir.

– Da sam direktor kluba nikada ga ne bih doveo. Uzaludno je pretvarati se da se ne primećuje sramota koja ga okružuje. Prevelika izloženost socijalnim mrežama, neuravnotežena supruga-menadžer – zaključio je Mauro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter