0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

SA NJIM JE UVEK CIRKUS: Komedija na snimanju Zvezdine novogodišnje emisije, Kanga progovorio srpski pa nasmejao sve do suza! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.22 u 10:43

U novoj epizodi serijala „Zvezda TV“ imaćete priliku da pogledate kako je izgledalo novogodišnje snimanje sa prvotimcima Crvene zvezde, koje je proteklo uz mnogo smeha i zabavnih trenutaka.

Crvena zvezda je završila još jednu uspešnu godinu, koju je obeležilo mnogo velikih trenutaka, koje će svi oni koji crveno-bele boje nose u srcu zauvek pamtiti.

Tim povodom, kao i svake godine, u prostorijama Zvezdine klupske televizije, održano je snimanje novogodišnje emisije na kom su učestvovali i fudbaleri kluba sa Marakane.

Kao i obično, šou su odneli El Fardu Ben i Gelor Kanga, dok su na snimanju prisustvovali još Miloš Degenek, Mirko Ivanić i Slavoljub Srnić.

Svi okupljeni su se odlično zabavili i u sjajnom raspoloženju ispratili 2021. godinu. Kako je izgledalo samo snimanje, i šta su to crveno-beli fudbaleri poželeli svima vama, kao i još mnoge interesantne i smešne trenutke, možete videti u priloženom video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter