0
Evropske lige
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

OGLASIO SE PRVI ČOVEK SAUTEMPTONA: Šolak definitivno deo kluba!

Objavljeno: 04.01.22 u 17:23

Sada je sve jasnije..

Danas se pojavila informacija da će Dragan Šolak kupiti ekipu engleskog Sautemptona. Ubrzo se oglasio Martin Semens, prvi čovek kluba:

‘Tokom protekle dve godine, zajedno sa vlasnicima deonica našeg kluba, bili smo u potrazi za novim partnerom koji će voditi klub u budućnosti. Danas smo našli savršeno rešenje. Sport Republic je grupa iskusnih investitora, sa velikim iskustvom u elitnom profesionalnom sportu. Takvu kombinaciju je veoma teško naći, ali zadovoljni smo što je postignut dogovor koji će osigurati naš klub na duže staze.’ – rekao je i dodao:

‘Danas je novi početak za nas sa novom vlasničkom grupom. Pronašli smo partnere sa velikim ambicijama za budućnost, ali i one koji razumeju šta Sautempton predstavlja i u kom pravcu treba da ide. Naša strategija je da idemo napred držeći se planova koje smo imali prethodnih godina, ali uz njihovu podršku, to možemo postići sa novim fokusom i brzinom. Kao klub, nikada nismo želeli da kupujemo uspeh, već da ga zaslužimo. Sport republic nam pruža moć da unapredimo svoje operacije na svim nivoima, i pomoći će nam da stignemo do uspeha za koji naši ljudi vredno rade i koji naši navijači zaslužuju. Svi u Sautemptonu žele dobrodošlicu Draganu, Henriku, Rasmusu i ljudima iz Sport Republica u naš klub. Tragali smo za dobrim ljudima sa ambicijom koji će nas povesti u novu eru i srećan sam što mogu da potvrdim da smo ih pronašl.’

Na samom kraju, dodao je:

‘Zajedno sa svojim partnerima, imam veliko iskustvo u oblasti sporta i zabave, i Sport Republic je osnovan sa ciljem da kombinuje ta ekspertska znanja i donese nešto jednistveno na tržište. Sautempton ima sve kvalitete koje smo tražili u jednoj velikoj sportskoj organizaciji. To je klub sa izuzetnim menadžmentom, izuzetnim razvojem talenata, timom koji igra atraktivan fudbal i koji ima posvećenu bazu navijača. Presrećni smo zbog kompletiranja ove akvizicije, što je prvi korak ka sprovođenju naše investicione strategije. Sautempton će biti temelj organizacije koju planiramo da izgadimo!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter