0
Kladionica

FOTO: Merkur X tip

MerkurXTip TIKET DANA: Bonus tipovi u Kupovima!

Objavljeno: 04.01.22 u 12:46

Iako ponuda nije velika, kao što će biti u narednim danima, može da se nađe nekoliko utakmica koje će obeležiti utorak. Posebno se ističu mečevi Kupa Francuske gde smo spremili veću kvotu u našem Bonus tipu.

Lens – Lille 1 (bonus tip) (2.33)

U 1/16 finala Kupa Francuske Lans je blagi favorit u odnosu na aktuelnog šampiona iz Lila, ali pre svega zbog domaćeg terena.Na početku prvenstva Lans je upisao minimalnu pobedu kod kuće, ali sada su oba tima u sličnoj formi. Videćemo može li Džonatan Dejvid da iznenadi domaćina, ali u duelima ovih timova domaći teren je često bio prevaga.

Asteras – OFI Crete 1X&0-2 (1.88)

Iako je OFI nešto bolje plasiran od domaćina, Asteras je u poslednja tri meča kod kuće upisao sedam bodova i u sve boljoj je formi. Od ulaska Asterasa u Superligu (2007. godine) OFI nikada nije pobedio u Tripoliju, a njihova četiri poslednja susreta došla su 0-2 gola pa ne treba očekivati raspucavanje.

Ponferadina – Espanyol GG (1.93)

Drugoligaš u ovom meču nema šta da izgubi, a veoma je dobro kotiran u La Ligi 2. Ulog je plasman u osminu finala Kupa Kralja, a pobednik će u narednoj rundi igrati sa boljim iz duela Saragose i Sevilje. Espanjol je prošle sezone u ligi slavio protiv Ponferadine u gostima sa 4:1, a kod kuće 2:0 pa ga i sada treba smatrati favoritom.

Helios Domžale – Šenčur H2 (-5.5) (1.88)

Derbi slovenačkog šampionata igra se u Domžalama, a oba tima imaju velike ambicije ove sezone, uz naravno prvoplasiranu Krku. Helios je u seriji od devet vezanih pobeda u ligi, a sve posle poraza u Šenčuru 93:72. Prošle sezone je u Domžalama bilo 68:66 za domaćina, pa i sada treba očekivati neizvesnost, iako je domaćin blagi favorit na svom parketu.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter