0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘MALO VREMENA, DAĆEMO SVE OD SEBE’: Crno-beli posle dva dana igraju novi meč, stiže Split!

Objavljeno: 04.01.22 u 15:55

Svega dva dana nakon utakmice protiv Zadra, košarkaši Partizana će odigrati novu utakmicu u ‘Štark areni’.

U 15. kolu ABA lige, crno-beli u sredu od 18.45 dočekuju Split. U prvom delu sezone, crno-beli su na gostovanju savladali Split sa 59:69 a pred sutrašnji duel, trener Partizana, Željko Obradović poručuje:

– Imamo praktično jedan dan za pripremu utakmice i daćemo sve od sebe da odreagujemo na najbolji mogući način. Split je ekipa koja igra različite vrste odbrane i to je najvažnije da kroz dobar sastanak i trening što bolje pripremimo. Naravno, uz sve drugo što mi radimo u odbrani i napadu. Ono što je meni veoma bitno je činjenica da je nedavno preminuo Vinko Bajrović Capo, dugogodišnji igrač i rukovocilac u splitskom klubu, kao i nekadašnji tehniko reprezentacije Jugoslavije iz vremena kada sam igrao. On je bio neverovatan čovek koji je svima nama pomagao u svakom pogledu. Želim da i ovom prilikom izjavim saučešće njegovoj porodici i košarkaškom klubu Split, istakao je Obradović.

Aleksa Avramovic Partizan – Slask, Evrokup, Eurocup 15.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bek crno-belih, Aleksa Avramović pred duel sa Splitom kaže:

– Važna utakmica je pred nama, protiv tima koji u poslednje vreme mnogo bolje igra nego što to pokazuju krajnji rezultati u ABA ligi. Split je na utakmici sa Crvenom zvezdom praktično ceo meč bio u igri, što pokazuje da su sigurno u stanju da svakom timu u ligi naprave probleme. Danas ćemo uraditi analizu i pokušati da se što bolje pripremimo. Pred nama je zahtevan meč i do pobede ćemo doći samo ukoliko budemo maksimalno koncentrisani tokom svih 40 minuta, naglasio je Avramović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter