0
Evrokupovi

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates his goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

LUKAKU UPUTIO IZVINJENJE: ‘Žao mi je zbog problema koje sam napravio! Želim da pokažem koliko sam posvećen Čelsiju'(VIDEO)

Objavljeno: 04.01.22 u 23:51

Napadač ostaje na ‘Stamford Bridžu’!

Sjajni napadač Čelsija, Romelu Lukaku, nedavno je dao intervju italijanskim medijima, u kojem je istakao da nije srećan u Londonu i da žali što nije ostao u Interu. Čelnici kluba su odmah reagovali i  Belgijanac je kažnjen zbog kršenja klupske discipline.

Nakon razgovora sa trenerom ekipe, Tomasom Tuhelom, odlučeno je da će Lukaku ostati u timu. Romelu će morati da plati novčanu kaznu u iznosu od pola miliona evra.

Snažni golgeter se oglasio i uputio izvinjenje upravi kluba, treneru, saigračima i navijačima.

-Žao mi je zbog problema koje sam napravio. Svi znate da sam u ovaj klub došao još kao tinejdžer i verovatno je zbog toga cela situacija još teža. Uradiću sve i na treningu i na terenu da pokažem koliko sam posvećen Čelsiju. Dugujem izvinjenje menadžeru, bordu, kao i svim mojim saigračima. Nije bio pravi trenutak. Sada samo želim da se ovo što bre zaboravi i da se okrenemo pobedama na terenu – izjavio je Romelu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter