0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŠTA URADI, CRNI LUKAKU: Belgijanac režirao novi haos – zbog ovog njegovog poteza na Fejsbuku, podigla se prašina kao nikada pre!

Objavljeno: 04.01.22 u 09:21

Proteklih dana, mnogo se govorio oko Romelua Lukakua, i njegovog odlaska iz Čelsija.

On je već neko vreme glavna tema na ‘ostrvu’, ali ne zbog golova i njegovog fudbalskog umeća, već stvari koje radi van terena. U utakmici protiv Liverpula, sjajni Belgijanac se nije našao u sastavu ‘Plavaca’, a razlog za to je kazna koju je dobio od strane Tomasa Tuhela, usled nekih zaista neprimerenih izjava.

Lukaku je istakao da u glavnom gradu Engleske nije zadovoljan, ali sada je ‘režirao’ novi skandal, koji je podigao mnogo prašine.

Naime, snažni golgeter je na Fejsbuku promenio klub za koji igra, što je navijačima Intera odmah zapalo za oko. Zanimljivo je, da je Lukaku ovo uradio onog dana kada je i obećao da će se vratiti na ‘San Siro’.

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

Pomenutog fudbalera na ovoj društvenoj mreži prati čak 11 miliona ljudi, pa uopšte nije čudno što su pojedini navijači odmah primetili ovaj detalj, dok na Instagramu nije promenio klub, a Tviter profil je nedavno ugasio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter