1
Domaći fudbal

foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VAŽNA PORUKA ZVEZDINOG KAPITENA: Borjan zamolio medije da ostave njegovu porodicu na miru!

Objavljeno: 03.01.22 u 20:28

Želi da se odmori.

Golman Crvene zvezde Milan Borjan, proteklih dana se našao u žiži javnosti. On je prvo na svom Instagram profilu zatražio transfer i najavio odlazak iz Zvezde, nakon sukoba sa trenerom Dejanom Stankovićem u svlačionici.

Potom je generalni direktor Zvezdan Terzić poručio da će se u ugovore koji igrači imaju dodati klauzulu koja će regulisati ponašanje igrača, kao i njihovih porodica.

Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija, rekao je Terzić.

goalkeeper Milan Borjan
Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga
Beograd, 16.09.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Nakon toga, gotovo svi su objavu Snežane Borjan protumačili kao odgovor Zvezdanu Terziću, ali je Milan Borjan stavio tačku na to u razgovoru za Telegraf.

Molim medije da ostave moju porodicu na miru. Na odmoru sam. Svakog dana smo u medijima, ne znači da bilo šta što moja supruga i ja objavimo ima veze sa Zvezdom, istakao je Zvezdin kapiten.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter