0
Domaći fudbal

Milan Rodic (C) celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Spartak Beograd, 28.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RODIĆ OTKRIO SVOJE NASLEDNIKE – PORUČIO DA NIJE NEZAMENLJIV: Brojke govore nešto o meni, ponosan sam!

Objavljeno: 03.01.22 u 22:32

Navijači ga izuzetno cene.

Milan Rodić je sigurno jedan od stubova odbrane Crvene zvezde, pa se često postavlja pitanje ko će ga zameniti u slučaju odlaska. Defanzivac crveno-belih je u novogodišnjem intervjuu za portal Mondo istakao da je imao pravu zamenu tokom sezone, kao i da su saigrači koji su ga menjali odradili odličan posao.

– Ne bih rekao da sam bez prave zamene odigrao celu godine. Ko god je od saigrača stao na poziciju levog beka odradio je sjajan posao. Trener Stanković ima puno poverenje u sve igrače i mislim da se to rezultatski odrazilo i ove godine. Moj primarni posao je defanziva, ali se uvek trudim da pomognem igri u oba pravca. Rezultiralo je time da budem nešto efikasniji u odnosu na prethodne sezone i da se izdvojim kao neko ko ume da zapreti posle prekida, počeo je Rodić i dodao:

Milan Rodic Milos Degenek Midtjylland – Crvena vezda UEFA Liga Evrope,Europa League 21.10.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

– Kao što rekoh, igrali su i Eraković, Gajić i Gobeljić na levom beku i pokazali da mogu da pruže dobre partije, tako da ne smatram da nemam zamenu.

Upravo od kada je Rodić u klubu, Crvena zvezda ne staje sa trofejima. Osvojio ih je 5 do sada, ali mu i dalje nije nestala motivacija i glad za novim uspesima.

– Trofeji su kruna karijere svakog igrača. Još kad mogu da ih osvojim u klubu za koji navijam, baš poseban osećaj. Motivacija nikad ne izostaje, ni kod mene, ni kod saigrača, jer svi znamo gde smo i dres i grb moraju da budu konstantni motiv. Tačno je da je uspeh najteže ponoviti, ali pokazali smo da i to možemo, zaključio je Rodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter