0
Domaći fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League-Group Stage Srbija v Rusija Mihailo Ristic Beograd, 18.11.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RISTIĆ ODUŠEVIO DELIJE, DA LI SE TO BLIŽI POVRATAK: Zvezdi ne mogu da kažem ne – bilo je kontakata!

Objavljeno: 03.01.22 u 20:52

Ne odbacuje mogućnost za povratak.

Već od leta, spominje se da bi Mihailo Ristić mogao da se vrati u Crvenu zvezdu. Njemu na leto ističe ugovor sa Monpeljeom, a nije tajna da su crveno-beli Ristića stavili na vrh liste želja. Upravo se fudbaler, povodom svih priča oglasio u razgovoru za Kurir.

Što se tiče Zvezde, malo je to… Zvezdu gledam drugačije, nego druge klubove. Zvezda je moja emocija, moj život. Zvezdi nikada ne mogu da kažem ne! Koliko je realno da se vratim… Sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste… Videćemo, rekao je Ristić.

Serbia’s Mihailo Ristic during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021.
27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ristić trenutno ima 26 godina, a iza njega je odlična sezona u francuskoj ligi. U Zvezdu je iz Republike Srpske došao 2013. godine, brzo se probio do prvog tima, gde je debitovao 9. avgusta 2014. godine. Klub je napustio u junu 2017. godine kada ga je Krasnodar kupio za 2 miliona evra. Nakon češke Sparte je 2018. pojačao Monpelje, u kome sada igra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter