0
Evroliga

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona Nikola Mirotic nagrada ikona Srbi za Srbe Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

REKORDNI SEDMI PUT U KARIJERI: Nikola Mirotić je MVP meseca u Evroligi!

Objavljeno: 03.01.22 u 19:20

Pet pobeda Barselone u decembru!

Košarkaš Barselone, Nikola Mirotić, proglašen je za najkorisnijeg igrača Evrolige u decembru mesecu. Informaciju je tokom dana preneo sajt elitnog takmičenja.

Nikola je nastavio sa fantastičnim partijama i predvodio je svoj klub do pet trijumfa. Mirotić je prosečno beležio 21 poen, 6,5 uhvaćenih lopti i 2,2 asistencije po utakmici. Prosečan indeks korinosti iznosio je 25,3. Lider igre prvoplasiranog tima u Evroligi je već u oktobru bio MVP meseca, a sada je dobio rekordno sedmo priznanje.

PROČITAJTE JOŠ: BOGDAN OBRADOVIĆ: ‘Novak i ja smo u konfliktu! Ne znam iz kog razloga priča to i okružen je ekstremnim glupostima’

Izabranici Šarunasa Jasikevičijusa dominiraju u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi. Barselona je na 18 odigranih utakmica zabeležila 15 trijimfa i tri poraza. Naredni izazov Katalonce očekuje u petak, kada će odmeriti snage sa ekipom CSKA u prestonci Rusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter