1
ATP

Tennis, Davis Cup, play off.Slovakia Vs. Serbia.Dominik Hrbaty (SLK)-Novak Djokovic (SER).Novak Djokovic, left and team captain Bogdan Obradovic.Bratislava, 09.19.2008.Photo: Srdjan Stevanovic.

BOGDAN OBRADOVIĆ: ‘Novak i ja smo u konfliktu! Ne znam iz kog razloga priča to i okružen je ekstremnim glupostima’

Objavljeno: 03.01.22 u 18:22

Iskusni trener je razočaran Đokovićevim postupcima!

Nekadašnji selektor teniske reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, gostovao je u emisiji ‘Sportlight‘. Iskusni stručnjak je iznenadio domaću javnost kada je pred kamerama saopštio da više nije u kontaktu sa ‘prvim reketom sveta’. Obradović je istakao da su on i Novak godinama u konfliktu. Obradović je 2010. godine predvodio ekipu koja je osvojila Dejvis kup. 

-Ja sam, ljudi, u nula kontaktu sa Novakom. Nemam nikakav kontakt sa Novakom. Niti čestitamo jedan drugom Novu godinu, ni Božić, rođendane deci, nula… Iz kog razloga i zašto? U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu – istakao je Obradović i nastavio:

Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: ‘Nole, ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno…’. Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćepave… Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplivalo kod njega.

Obradović se dotakao i načina ishrane.

-Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda, neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja… Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mleka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organskih jaja, organskog kravljeg sira ili kajmaka – kazao je Bogdan i  dodao:

-Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi – zaključio je iskusni stručnjak.

0
0

1 Komentara

  1. Citao sam izjavu Obradovic o Djokovic. Covek nije ni svestan koliko je nebitan i koje nebuloze izgovara. Vidi se sad zasto ga je Nole otkacip los je covek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter