0
Evropske lige

Fudbal soccer friendly match Srbija U20 v Honduras U20 Head coach Veljko Paunovic Stara Pazova, 21.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PAUNOVIĆEV REDING ISPUSTIO DVA GOLA PREDNOSTI U SAMOM FINIŠU MEČA: Dejvis doneo bod Runijevoj četi!

Objavljeno: 03.01.22 u 19:47

Remi plavo-belih i tima sa začelja tabele!

U okviru 26. kola Čempionšipa, fudbaleri Redinga ugostili su Derbi Kaunti. Domaćin je razočarao svoje navijače, pošto je ispustio dva gola prednosti i remizirao sa ekipom koja se nalazi na začelju tabele. Utakmica je završena rezultatom 2:2.

Reding je nastavio sa lošim rezultatima. Plavo-beli su u prethodnih šest mečeva ostvarili samo jedan trijumf.

Ekipa Veljka Paunovića došla je do prednosti u 37. minutu meča. Mrežu popularnih Ovnova zatresao je Džunior Holijet. Reding je prednost duplirao u drugom poluvremenu. Igrao se 57. minutu kada je Holijet postigao drugi pogodak na utakmici.

Očekivalo se da će domaći na rutinski način privesti utakmicu kraju. Ipak, očekivanja fudbalske javnosti se nisu ostvarila. Ekipa Vejna Runija ublažila je prednost domaćih u 86. minutu. Kolin Kazim-Ričards golom je vratio nadu gostujućem sastavu. Kurtis Dejvis je glavni krivac zbog podele plena u Redingu! Spomenuti fudbaler zatresao je mrežu domaće ekipe u prvom minutu sudijske nadoknade.

Reding je trenutno 21. tim na tabeli. U dosadašnjem delu takmičenja plavo-beli su osvojili 22 boda. Derbi se nalazi na začelju tabele sa 11 osvojenih bodova. Situacija ne bi bila ista da obe ekipe nisu kažnjene zbog finansijskih problema. Runijevoj ekipi oduzet je čak 21 bod, dok su Paunovićevi izabranici kažnjeni sa oduzimanjem šest bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter