0
Domaći fudbal

FOTO STARSPORT:

PARTIZANOV VUNDERKID: Otkrio zašto mu je nadimak bokser, ali i čime se bavi pored postizanja pogodaka!

Objavljeno: 03.01.22 u 10:22

Otkrovenje sezone u Partizanu!

Sjajni izdanak Partizanove omladinske škole – Marko Milovanović dobio je šansu i odmah je iskoristio. U razgovoru za B92, otkrio je da se nekada bavio sportom koji je u potpunosti različit od fudbala, a u pitanju je MMA.

‘Iskreno, osećam da mi snaga i sve što sam naučio u borbama znači na fudbalskom terenu. Trenirao sam boks i MMA i dosta mi to znači za samopouzdanje, ali i snagu. Zbog svega toga sam i dobio nadimak ‘Bokser’. Takođe, bavio sam se i atletikom kao mali, ali sam morao da prestanem jer sam naglo porastao. To mi je bio prvi sport.’ – rekao je Marko.

Malo ko zna da je Milovanović bio odličan đak, a da se trenutno bavi edukacijom u oblasti medicine.

‘Da, bio sam super đak i super mi je išlo, ’gurao’ sam paralelno školu i fudbal, ali kada je sve podignuto na viši nivo morao sam da se odlučim i evo vidite šta sam odabrao. Medicinu sada studiram vanredno i želja mi je da je završim, bez obzira na sve ovo sada. I da, na smeru sam medicinski tehničar, za one koji bi bolje da me upoznaju.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter