0
Ostali sportovi

Filip Filipovic Proslava i docek olimpijaca ispred skupstine grada olimpiske igre 10.8.2021. foto: Srdjan Stevanovic / STARSPORT

OVO JE NASLEDNIK FILIPA FILIPOVIĆA: Evo ko će u budućnosti predvoditi srpske vaterpoliste – vreme je za nove uspehe!

Objavljeno: 03.01.22 u 23:51

Sigurno je da ima kvalitet za ovu ulogu.

Jedan od najtrofejnijih srpskih vaterpolista u istoriji Filip Filipović, oprostio se od nacionalnog tima nakon novog zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju. Samim tim, mesto kapitena ostalo je upražnjeno, ali je vrlo brzo stigla zamena.

Novi kapiten srpskih vaterpolista biće golman Branislav Mitrović. On je po objavljivanju ove vesti istakao da je ovo velika čast za njega, kao i da je vaterpolo kapica Srbije najcenjenija u svetu vaterpola.

Branislav Mitrovic Srbija – Francuska, vaterpolo turnir, 6.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Najveća moguća čast u vaterpolu. Ono što je vaterpolo kapica Srbije to je nešto najcenjenije u svetu vaterpola. Siguran sam da bi veliki broj igrača voleo da igra sa njom. A još voditi ekipu, privilegija i čast, istakao je novi kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije.

Novi i podmlađeni tim naše zemlje trenutno je na trodnevnim pripremama u kojima će sparingovati sa selekcijom Hrvatske. Meč je na programu u utorak od 20 časova na bazenu “25. maj Milan Gale Muškatirović”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter