0
AdmiralBet ABA Liga

Mihailo Pavicevic Crvena Zvezda - Mornar Aba regionalna liga 17. Novembar 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Marko Djokovic)

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: ‘Pre utakmice smo najavili da želimo revanš! Žao mi je što Gnjidić nije došao u Mornar’

Objavljeno: 03.01.22 u 17:20

Iskusni stručnjak smatra da je greška što mladi as Cibone tokom leta nije stigao u Bar.

Košarkaši Cibone ugostili su Mornar iz Bara u 14. kolu ABA lige. Gosti su bili bolji rival tokom većeg dela utakmice, pa su slavili sa ubedljivih 65:82 u dvorani ‘Dražen Petrović‘. Barani sada imaju skor od 6-8, dok tim iz glavnog grada Hrvatske ima pet pobeda i devet poraza.

Po završetku utakmice oglasio se šef stručnog štaba Mornara, Mihailo Pavićević.

-Dobro smo se pripremili, najavili smo da dolazimo u Zagreb sa željom da se revanširamo ekipi Cibone za poraz u prvom delu sezone. Ostvarili smo cilj, idemo dalje. Ne želim da pričam o ambicijama i krajnjim dometima, idemo korak po korak, u dobrom smo ritmu, podigli smo se posle šest teških udaraca na startu, ali do kraja sezone ćemo u svakom meču nastojati da stignemo do trijumfa – rekao je Mihailo Pavićević i dodao:

-Čestitam mojim igračima na prikazanom protiv Cibone, a moram da naglasim da mi je žao što Lovro Gnjidić nije tokom leta stigao u Bar, iako je sve bilo dogovoreno. Uveren sam da bi u ovom momentu bio igrač za koga bi se interesovale ekipe iz Evrolige, ali… – zaključio je iskusni trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter