0
Ostali sportovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

HAOS U SVETSKOM SPORTU: Otkrivena je nameštena utakmica Lige šampiona – evo šta je privuklo pažnju!

Objavljeno: 03.01.22 u 23:23

Sumnja se na nekoliko mečeva.

U jesen 2021. godine, odigrana je jedna, za sada neimenovana utakmica rukomente Lige šampiona, za koju postoje indicije da je nameštena. Ono što je odgovornima privuklo pažnju, jesu drastične promene kvota.

Kvota na slavlje domaćina je za samo nekoliko minuta strmoglavo pala, a nisu postojale informacije o potencijalnim izostancima ili povredama suprotnog tima. Samim tim, u poslednjim momentima pred meč, pomerala se i granica za hendikep, pa je ona sa 2.5 prešla na 5.5 golova.

FOTO: Unsplash/
miguel-puig – Ilustracija

U samom toku meča, gosti su parirali protivniku, ali je zato u nastavku domaća ekipa napravila čak 6 golova viška. Prema kladioničarskim izvorima specijalizovanog portala „Handbollskanalen“, u drugom poluvremenu je viđeno mčak 19 sumnjivih situacija.

Takođe, gosti su pravili velike greške, jednu za drugom, pa u momentima i nisu izgledali ni blizu ekipe iz prvom dela igre. Sumnjivi detalji su i neprecizna dodavanja u napadu, kao i loše trčanje u odbranu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter