0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

BOMBA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI: Njukasl na korak od velikog pojačanja!

Objavljeno: 03.01.22 u 16:57

Svrake grade tim za velika dela!

Princ Saudijske Arabije, Mohamed bin Salman, nedavno je kupio Njukasl. Novi vlasnik kluba je jedan od najbogatijih ljudi na planeti i već se uveliko govori o potencijalnim pojačanjima.

Popularne Svrake ne blistaju ove sezone i primarni cilj je opstanak u elitnom rangu takmičenja. Crno-beli su izabrali prvu januarsku ‘bombu’! Reč je o desnom beku Atletiko Madrida, Kiranu Tripijeu. Istaknuti reprezentativac Engleske je velika želja Njukasla. Engleski klub nudi ogromnu sumu novca Jorgandžijama.

Defanzivac je stadardan u ekipi Dijega Simoena, ali mu na kraju sezone ističe ugovor i ovo je poslednja prilika da španski klub zaradi od njegove prodaje. Prema tvrdnjama medija iz Španije, klubovi pregovoraju o cifri između 28 i 30 miliona evra. Isti izvori tvrde da je Tripije dobio ponudu koja se ne odbija.

Kiran je u dosadašnjem delu karijere nastupao za Barnsli, Barnli i Totenhem, a za nacionalni tim je zabeležio 35 nastupa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter