0
Košarka

Bogdan Bogdanovic-Kamp Beograd, 23.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BOGDANOVIĆ I PARTIZAN: ‘Postoje i druge stvari u životu koje treba ostvariti!’

Objavljeno: 03.01.22 u 09:22

Zanimljivi odgovori!

Bogdan Bogdanović još jednu godinu u nizu pruža odlične partije u dresu Atlante Hoksa. Novinar ga je upitao da li bi se na kraju karijere vratio u Partizan, a on je rekao:

‘Ne razmišljam uopšte o tome, zato što kraj nije ni na vidiku. Sve mislim – lagano mogu da igram još ovoliko, ha-ha, mada sam svestan da postoje i druge stvari u životu koje treba ostvariti. Sada sam koncentrisan isključivo na košarku i na zdrav život, trudim se da ostanem u NBA što duže..’ – reči su Bogdanovića za Sportklub.

(190912) — DONGGUAN, Sept. 12, 2019 (Xinhua) — Bogdan Bogdanovic (L) of Serbia breaks through against Khris Middleton of the United States during the classification games 5-8 between the United States and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China’s Guangdong Province, Sept. 12, 2019. (Xinhua/Zhu Zheng)

Upitan je Bogdan i da izabere utakmice koje bi voleo da ponovo igra, naravno kada bi mogao:

‘Poslednje što mi je na pameti jeste ova utakmica s Milvokijem. Promenio bih tri utakmice u životu. Milvoki treći meč, kada sam baš loše šutirao (3-16 iz igre) i kada mentalno nisam bio potpuno u utakmici, uticale su na mene neke sudijske odluke. Sad kad vraćam film, mnogo ih je bilo: i poraz od Slovenije (finale Evrobasketa 2017), i finale Evrolige u Berlinu s Fenerom (poraz od CSKA 2016), Partizan – Cedevita (fajnal-for ABA lige 2014), ma sve bih te promenio! Da li bismo dobili, ne znam, ali bih sve promenio.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter