0
Evropske lige

FOTO: Real Madrid C.F.

REAL PRETRPEO ŠOK NA STARTU GODINE: Hetafe kod kuće srušio ‘kraljevski tim’, Srbi imali bitnu ulogu u ovoj pobedi!

Objavljeno: 02.01.22 u 16:21

Real Madrida doživeli su šokantan poraz na startu 2022. godine, pošto su u okviru 20. kola La Lige izgubili od Hetafea u gostima minimalnim rezultatom.

Jedini i pobedonosni gol za domaću ekipu postigao je Unal u 9. minutu, kada je ukrao loptu Militau i bez većih problema savladao Kurtou. Nakon primljenog gola, Real je preuzeo potpunu inicijativu na terenu, stvarao je šanse ali lopta nije htela da završi u mreži Hetafea.

Najbolju šansu u prvih 45. minuta imao je Luka Modrić, kada je sa nekih 18 metara sjajnim udarcem pogodio prečku. Anćeloti je reagovao na poluvremenu, pa je umesto Mendija i Asensija u igru ubacio Marsela i Azara.

Mogao je Hetafe da duplira prednost u drugom delu igre, Mata je u jednoj kontri izašao jedan na jedan sa protivničkim golmanom, ali je Kurtoa maestralnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. Real je nastavio da igra ofanzivno, Kasemiro i Kros su imali velike šanse, međutim do kraja utakmice gol domaće ekipe je ostao netaknut.

Vredi pomenuti da su srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović proveli svih 90 minuta na terenu.

Hetafe se trenutno nalazi na 16. poziciji na tabeli sa 18 osvojenih bodova, dok je kraljevski klub i dalje lider sa 46 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter