0
AdmiralBet ABA Liga

Aleksandar Bursac ABA liga Crvena Zvezda - Zadar 2.1.2021. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘ONI SU FAVORITI ZA OSVAJANJE ABA LIGE’: Zadrani puni respekta dolaze na megdan Partizanu, Anzulović i njegova ekipa imaju jedan cilj!

Objavljeno: 02.01.22 u 23:15

Košarkaši Partizana na svom terenu dočekuju ekipu Zadra u okviru 14. kola ABA lige.

Zadrani su u zadnjih devet utakmica upisali čak osma pobeda, a jedini poraz doživeli su protiv ekipe Mornara. Pred utakmicu sa Partizanom, govorili su košarkaš Dominik Mavra i trener Vladimir Anzulović.

– Partizan je ekipa koja je selektirana da se vrati u Euroligu tako da na njih ne treba trošiti puno reči, ali mislim da mi nismo ista ekipa kao i ona pre par meseci. Verujemo u sebe i ono što radimo i idemo da odigramo dobru partiju – rekao je Mavra.

Anzulović ističe da je Partizan jedan od favorita za osvajanje ABA lige.

– Partizan je sigurno uz Budućnost i Zvezdu favorit za osvajanje ABA Lige. Poseduje ogroman kvalitet, a mislim da je dosta toga rečeno i bespredmetno je da govorimo o kvalitetama najboljeg evropskog trenera svih vremena. S druge strane mi smo opterećeni nekim povredama i još ne znamo u kojem ćemo sastavu nastupiti. Cilj nam je dati sve od sebe kao u svakoj utakmici do sada i što duže parirati Partizanu u svakom segmentu igre.

Podsetimo, utakmica je na programu sutra od 18 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter