0
Evropske lige

Players of Serbia team celebrate victory against Portugal Dusan Tadic Uros Racic Milos Veljkovic Nemanja Gudelj Nikola Milenkovic Marko grujic Head coach Dragan Stojkovic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Aleksandar Mitrovic Mihailo Ristic Sasa Lukic goalkeeper Marko Dmitrovic Stefan Mitrovic Uros Spajic Ljubinko Drulovic Sergej Milinkovic-Savic Andrija Zivkovic Luka Jovic Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

MITROVIĆ OTKRIO DA LI JE BIO LJUT ŠTO JE TADIĆ DOBIO ZLATNU LOPTU: ‘Čista glupost!’

Objavljeno: 02.01.22 u 13:25

Uzajamno poštovanje!

Srpski napadač Aleksandar Mitrović ove sezone blista u dresu engleskog Fulama, ali je obeležio i reprezentativni ciklus, kada govorimo o kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ipak, za najboljeg igrača Srbije u prethodnoj godini izabran je Dušan Tadić, koji takođe igra fantastično u nacionalnom dresu, ali i u dresu Ajaksa. Na pitanje zašto nije došao na dodelu Zlatne lopte u Beograd, Mitrović je rekao:

‘Morao sam, nažalost, da ostanem u Londonu. Nije postojao ni promil šansi da dođem u Beograd! Razgovarao sam i sa ljudima iz kluba, imali smo želju da napravimo „gimnastiku“, ali nije bilo rešenja..’ – izjavio je za Sport Klub.

Na pitanje da li je bio razočaran što on nije poneo to priznanje, rekao je:

‘Čista glupost! Neistina! Ne bih više ništa mogao da kažem!’

Kako i sam kaže, njegova saradnja sa Tadićem je na visokom nivou:

‘Duća i zatvorenih očiju zna gde sam na terenu. Gol iz Lisabona nije slučajnost, naprotiv. Pobegao sam iza leđa portugalske odbrane, osamio se na drugoj stativu, Tadić nije ni morao da gleda stranu. Našao me u trenutku i sve ostalo spakovano je u istorijski sadržaj. Energija tima počiva na zdravoj igri, poštenom odnosu… Sve dođe na svoje!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter