0
Evroliga

FOTO: Youtube screenshot

KORONA ‘REŽIRA’ NEVIĐEN HAOS U EVROLIGI: Sutra će se održati hitan sastanak, postoji mogućnost da se prekine takmičenje!

Objavljeno: 02.01.22 u 22:34

Korona virus iz dana u dan pravi probleme evropskoj košarci.

Veliki je broj zaraženih igrača, pa se utakmice gotovo svakodnevno otkazuju. Kako prenosi ‘Basket News’, postoje velike šanse da se sezona u Evroligi prekine na nekoliko nedelja.

Baš zbog toga, sutra će se sastati 13 klubova sa evoligaškom licencom, kako bi se razgovarali povodom ove situacije. Ono o čemu će se posebno polemisati, jeste da se smanji period izolacije, koji je do sada trajao 14 dana.

U najjačoj košarkaškoj ligi na svetu već je napravljen takav korak, dok u Evropi zahteva mnogo detaljniju analizu zbog različitih pravila u borbi protiv korona virusa u svakoj zemlji.

Pored ovoga, razgovaraće se o potencijalnom prekidu sezone na nekoliko nedelja, kao i o tome na koji najbolji način može da se smiri ova situacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter