6
Boks

FOTO: Youtube/Screenshot

KLIČKO SE SPREMA ZA RAT, POZVAO UKRAJINCE DA URADE ISTO: Evo kako čuveni bokser izgleda u uniformi! (FOTO)

Objavljeno: 02.01.22 u 11:12

Uvek je uz svoju zemlju.

Legendarni ukrajinski bokser Vitali Kličko, odlučio je da se priključi rezervistima. On je tom prilikom pozvao svoje kolege ukrajinske funkcionere da učine isto, uz reči da bi te veštine trebalo da budu vraćene.

– Mnogi od nas su služili vojsku, a te veštine bi trebalo da budu vraćene. Mislim da je takva obuka od suštinskog značaja za srednje i visoke funkcionere zemlje koja je u ratu već osam godina, počeo je Kličko razgovor za britanski Telegraf, a potom dodao:

FOTO: Instagram/Screenshot

– Mislim da se radi o karakternim osobinama koje dele svi sportisti. Samodiscplina, pedantnost, upornost i snažan osećaj fokusa su ključni principi koji vam pomažu da uspete, nezavisno od toga koji posao obavljate.

Za sam kraj, Kličko je zaključio da je za Ukrajinu pomoć prijatelja od velikog značaja, kao i da je uz njegove veze, ta zemlja sklopila mnogo parterstava.

– Moje veze su od velike pomoći i daju mi veliku prednost, jer Ukrajina ne može da prevaziđe teške izazove sa kojima se suočava bez prijatelja i pouzdanih partnera, zaključio je on.

0
0

6 Komentara

  1. Gospodine Kličkobolje bi ti bilo da se baviš onim što znaš, umesto da raspirunes mržnju prema ruskom narodu. Kod vas u Ukraini je uvek postojalo grupa fašista, ali većina naroda je krvo vezana za Rusiju i zato ne laži narod da ćeš ti da ratuješ, malo misli glavom jer za Rusiju ste mačji kašalj

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter