0
AdmiralBet ABA Liga

from left Nikola Ivanovic Dejan Davidovac Nikola Kalinic Maik Zirbes and Austin Hollins Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KATASTROFA: Crveno-beli saopštili užasnu vest, jedan od najboljih košarkaša Zvezde pozitivan na korona virus!

Objavljeno: 02.01.22 u 19:05

Loša vest za navijače Crvene zvezde.

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić pozitivan je na korona virus, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana. Saopštenje Vam prenosimo u celosti:

– Košarkaški klub Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je član našeg prvog tima Nikola Kalinić pozitivan na Covid 19.

Redovno testiranje ekipe i stručnog štaba koje je obavljeno pred put u Split na utakmicu 14.kola regionalnog takmičenja, pokazalo je da je Kalinićev nalaz pozitivan i on će shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara naredni period provesti u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara.

Nikola Kalinic and Jordan Loyd (R)
Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22
Beograd, 30.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Nalazi i rezultati svih ostalih košarkaša su negativni, a prvi tim KK Crvena zvezda će u nedelju od 19 časova odigrati po planu utakmicu regionalne lige u Splitu.

O zdravstvenom stanju našeg prvotimca Nikole Kalinića i njegovom oporavku, kao i zdravstvenom stanju ostalih igrača prvog tima, blagovremeno ćemo obaveštavati javnost u narednom periodu – piše na sajtu KK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter