0
Evropske lige

FOTO: HotSport

HOTSPORT UŽIVO POSMATRAO ‘FUDBALSKU PREDSTAVU’ NA STAMFORD BRIDŽU: Čelsi i Liverpul podelili bodove, iako nije bilo pobednika navijači su zaista uživali! (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.22 u 19:33

U okviru 21. kola Premijer lige, fudbaleri Čelsija su na svom stadionu ugostili ekipu Liverpula.

Za sam početak godine, fudbaleri pomenutih ekipa priredili su nam pravi spektakl. Nakon 90. minuta igre meč je završen rezultatom 2:2, ali ljubitelji fudbala su zaista uživali, pošto je utakmicu obeležilo mnoštvo šansi, lepih pogodaka, akcija, a sve su to propratili novinari HotSporta, koji su ovu ‘fudbalsku predstavu’ uživo gledali sa tribina Stamford Bridža.

FOTO: HotSport

Već u 7. minutu, Mohamed Salah se našao u odličnoj prilici, uhvatio je volej, ali je Mendi još jednom pokazao zbog čega je jedan od najboljih golmana na ‘ostrvu’.

Samo dva minuta kasnije, Livepul je došao u vođstvo. Defanzivcni Čelsija su napravili veliki kiks u odbrani, koji je na najbolji mogući način iskoristio Sadio Mane.

FOTO: HotSport

Za 2:0 pogodio je Mohamed Salah u 26. minutu, Egipćanin je primio sjajan pas Aleksandra Arnolda i lepim udarcem matirao Mendija.

Šanse su se stvarale na obe strane, obe ekipe su igrale maksimalno ofanzivno, pa su nas još jednom ubedile zbog čega se u Premijer ligi igra možda i najbolji fudbal na svetu.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić smanjio je prednost u 42. minutu, kada je nakon jednog odbitka naleteo na loptu, i perfektnim udarcem sa nekih 16 metara ‘vratio svoju ekipu u život’.

Samo četiri minuta kasnije, za fudbalere Liverula usledio je novi šok, pošto je Pulišić uspeo da izjednači rezultat, i svom timu obezbedi ‘mirniju pauzu’.

U drugom poluvremenu šanse su se ređale kao na traci, ali lopta jednostavno nije htela da uđe u gol, pa do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo promene rezultata.

Nakon ove utakmice, Čelsi zauzima drugo mesto na tabeli sa 43 osvojena boda, dok se velikan sa Enfilda nalazi na trećoj poziciji, sa jednim bodom manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter