0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

HAOS NA JOKIĆEVOM MEČU, IGRAČ GAĐAO TRENERA: Pobegao je iz hale, a saigrač nije hteo da uđe u igru!

Objavljeno: 02.01.22 u 09:32

Scene koje se ne viđaju često.

Košarkaši Denvera su savladali Hjuston Roketse rezultatom 123:111, a sjajnu partiju imao je Nikola Jokić. On je postigao 24 poena, tome je dodao i 11 skokova, a ovaj susret, ipak je ostao u senci incidenta u protivničkom taboru.

Pouzdani sportski američki mediji navode da je u svlačionici Roketsa izbila velika svađa, nakon koje je Kevin Porter napustio dvoranu. Pre toga, on je navodno gađao jednog od pomoćnih trenera. Navodi se da je pomoćnik Stivena Sajlasa Džon Lukas, na poluvremenu kritikovao igrače, što se ni malo nije svidelo Porteru.

On je ušao u raspravu, a potom je usledio i ovaj incident. Pored kritika na račun Portera, u svađu se uključio i jedan od najboljih igrača Hjustona Kristijan Vud, koji u drugom poluvremenu nije želeo da uđe u igru. Nakon meča trener Roketsa je potvrdio da je bilo svađe u svlačionici.

– Bila je to žustra debata. Imam određene zahteve koji se tiču toga da igramo čvrsto. Nisam bio zadovoljan trudom, istakao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter