0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DRAGOVIĆ IZJAVOM ODUŠEVIO DELIJE: Otkrio je i novu anegdotu sa dedom – on je uvek u pravu, ne misli da sam najbolji!

Objavljeno: 02.01.22 u 10:51

Dotakao se mnogih tema.

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović, oduševio je sve kada je odlučio da potpiše za voljeni klub i tako obuče crveno-beli dres. U novogodišnjem intervjuu za B92, Dragović je pored Zvezde pričao i o debiju za reprezenetaciju Austrije u Beogradu 2009. godine.

– Taj dan neću zaboraviti dok sam živ. Utrnuo sam od straha. Preko 40.000 ljudi, a ja nisam mogao da spavam noć pred utakmicu, bio sam nervozan. Na mestu na kome igra Crvena zvezda, moj omiljeni klub, hteo sam da pokažem da znam, izgubili smo golom Milijaša iz penala, ali bili smo bolji. Srbija je pobedila, ja sam odigrao dobro, mada bih voleo da smo mi dobili, ali nema veze. Sve je ispalo super, istakao je Dragović.

Aleksandar Dragovic Superliga Srbije, Vojvodina – Crvena Zvezda 7.11.2021. Novi Sad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Potom je dobio pitanje da otkrije koliko će još ostati u Zvezdi, na šta još uvek nema konkretan odgovor. Jednom izjavom je ipak oduševio Delije:

– To se nikad ne zna u fudbalu, srećan sam u Zvezdi. Uvek mi je to bio san i neću nikad da zaboravim. Samo mogu da garantujem da ću davati za sebe, za navijače, klub i to mogu da obećam, rekao je defanzivac Zvezde.

Aleksandar Dragovic (R) and Milos Degenek
Euroleague – Season 2021-2022 – Crvena Zvezda v Alba Berlin
Beograd, 22.10.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Za sam kraj, otkrio da je deda Zlativoje njegov najveći kritičar, kao i da ga za jedan promašaj i dalje psuje. Istakao je i da deda ne misli da je Aleksandar najbolji, kao i da samo čeka trenutak da napravi neku grešku.

– Deda je moj najveći kritičar, uvek nađe greške. Zamerio mi je što nisam dao gol Mitjilendu u poslednjoj sekundi. Za to me još uvek psuje. To je i dobro da dodatno napredujem, da ne mislim da sam najbolji. Istina je… Nikad ne smeš da se opuštiš, jer ako je tako onda drugi sačeka grešku. Uvek moraš da daješ još više ako si uspešan. Volim i cenim kod dede to. Naravno, uvek je u pravu, zaključio je Aleksandar Dragović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter