0
AdmiralBet ABA Liga

Nathan Wolters ABA Liga, FMP-Crvena Zvezda 26.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DELIJE ĆE SE ODUŠEVITI KADA ČUJU OVU PRIČU: Ko bi rekao – Volters otkrio ko je uticao na njegov dolazak u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 02.01.22 u 23:00

Navijači Crvene zvezde oduševili su se u avgustu prošle godine, kada je Nejt Volters po drugi put u karijeri obukao dres beogradskog kluba.

Sjajni plejmejker je ove sezone jedan od glavnih igrača tima sa Malog Kalemegdana, a u intervjuu za Mondo otkrio je zanimljive detalje iz karijere.

Veliki uticaj na njegov dolazak u Zvezdu imao je aktuelni MVP NBA lige Nikola Jokić.

– Moj prvi kontakt sa evropskom košarkom bio je u Bešiktašu, želeo sam da se oprobam i nisam pogrešio. Posle te sezone bio sam na trening-kampu Denvera. Shvatio sam da neću uspeti da uđem u tim, dobio sam poziv Zvezde. Nisam znao mnogo o klubu osim da imaju odlične navijače. Presrećan sam zbog te odluke – otkrio je Volters, koji je u Nagetsima u to vreme igrao zajedno sa Nikolom Jokićem.

– Bio sam oko mesec dana u timu Denvera, tada je Nikola tek počinjao, stvarao je ime. Čuo je da je Zvezda zainteresovana i rekao mi je dosta lepih stvari. Objasnio mi je kako je to sjajno mesto za igru, pričao mi je o navijačima, Beogradu, lepo mi je bilo to da čujem. Imao je uticaj na moju odluku. Nisam tada ni mogao da zamislim da će postati MVP – istakao je Volters.

Sjajni plej ne krije da bi voleo da upozna Novaka Đokovića.

– Igrao sam tenis kao klinac, trenirao sam to uz košarku u srednjoj školi, baš volim tenis. Nisam uspeo da ga upoznam, ali bih voleo da se to dogodi. Pozivam ga da dođe na neku od naših narednih utakmica. Atmosfera na tom meču je bila fenomenalna i bilo bi lepo da bude još mnogo takvih mečeva – pozvao je Volters Đokovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter