0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka EuroCup season 2013-2014 Semifinals-Polufinale Crvena Zvezda v Unics Kazan Marko Tejic (L) Charles Jenkins Ivan Radenovic celebrate Beograd, 04.02.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKO POJAČANJE: Bivši as Crvene zvezde je novi član Sparsa!

Objavljeno: 01.01.22 u 14:20

Cilj je plasman u elitni rang!

Košarkaši Sparsa iz Sarajeva ostvarili su četiri pobede i tri poraza u dosadađnjem delu ABA 2 lige.  Čelnici kluba nisu zadovoljni rezultatima i žele plasman u elitni rang takmičenja. Klub se odlučio na velike promene u sastavu.

Sporazumno je raskinuta saradnja sa trenerom Zoranom Kašćelanom, a na klupu tima iz prestonice Bosne i Hercegovine vratio se Miodrag Kadija. Ovaj stručnjak je Sparse predvodio tokom prethodne sezone.

Kosarka ABA League season 2014-2015
Crvena Zvezda v Cedevita
Head coach Dejan Radonjic and Marko Tejic
Beograd, 16.02.2015.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Sparsi su dobili veliko pojačanje na poziciji krilnog centra! Bivši košarkaš Crvene zvezde, Marko Tejić, novi je igrač ekipe iz Sarajeva. Tejić je sezpnu počeo u litvanskom Ritasu, ali je tokom prethodnom meseca raskinuo saradnju sa čuvenim klubom. Marko je prethodne sezone blistao u dresu Studentskog Centra i bio je MVP finalne serije ABA 2 lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter